Jepjep. Eilen tosiaankin sitten oltiin katsomassa jääkiekkoa Tampereella. Keli oli aivan KAMALA. Kieli keskellä suuta jännäsin etupenkillä koko matkan, että pysytäänkö tiellä vai ei. Pysyttiin! Hyvä kuski siis oli. Peli oli huikean jännittävä ja siellä oli paljon kameroita. Tuli ihan televisiosta se ottelu, mahdoinko näkyä? Mutta pääasia oli se, että ME VOITETTIIN!!! Kannustin ja hurrasin koko ottelun. Ja näin myös kaksi hienoa syöttöä ihan lähietäisyydeltä. Meinaan Ilkka ja Antti syötti molemmat hienon maalin. Antti ei saanut kauheasti peliaikaa, mutta sen minkä sai pelasi todella vakuuttavasti ja hyvällä sykkeellä! Ilkka hääri taas lähes puoli ottelua kentällä ja pelissä oli sitä mestari-Ilkkaa jota kuuluukin olla tässä vaiheessa kautta.
Kolmannessa erässä viereen tuli jotain nuoria istumaan ja ne haukkuivat minua. :( onneksi eivät kauaa siinä istuneet, kun niillä ei ollut lippuja niin järjestyssetä ajoi ne siitä pois. Näin sain katsoa rauhassa PELIN loppuun asti, joka oli jännä. Onneksi Jari teki maalin hienolla korkealla kaarikiekolla ihan lopussa. Se laukaus meinaan lähti ihan minun edestäni.
Huomenna tyydytään radio-otteluun ja sunnuntaina taas katsotaan live-kiekkoa. Saa kattoa onko silloin omaa paikkaa vai meneekö takin sisällä se ottelu...
Hauskaa viikon jatkoa!!!